Adresa
Bulevar Oslobođenja 48
21000 Novi Sad

Informacije:
+381 21 633 2202
Dostava do 23:00 h

De Gusto,

JEDINSTVENI UKUSI NA NAŠ NAČIN!

Originalni recepti sa preko 20 godina tradicije

De GUSTO

Organizacija događaja

U restoranu površine 150 m2 sa 50 sedećih mesta, pored standardnih usluga, možemo Vam ponuditi i organizaciju radnog doručka, poslovnog ručka ili neke veće privatne ili korporativne proslave sa profesionalnom uslugom i najboljim odnosom cene i kvaliteta.

KORPORATIVNE PROSLAVE

Korporativne proslave su oni posebni događaji kojima se raduje čitav kolektiv, jer se na ovaj način najčešće obeležavaju uspešna poslovna godina ili sjajni rezultati koji zaslužuju širu pažnju.

Organizacija specijalnog događaja bilo koje vrste je posao koji se sastoji od velikog broja malih i velikih zahteva koji se postavljaju ispred organizatora. Iz svog iskustva Vam možemo reći da upravo organizacija korporativne proslave predstavlja jednu od najkompleksnijih vrsta događaja.

Ono što ćemo mi pokušati je da Vam pomognemo i damo smernice na koje detalje je potrebno obratiti pažnju kako bi zajedno organizovali što uspešniji korporativni događaj.

PRIVATNE PROSLAVE

To ja Vaš dan. Provedite ga sa svojim prijateljima i porodicom u ugodnom ambijentu i uz finu hranu. Restoran De Gusto može organizovati Vaš event baš onako kako Vi želite. Vi i Vaši prijatelji te članova porodice bez problema se možete opustiti i zabaviti kod nas. Zajedno s Vama smišljamo meni kako bi u potpunosti odgovarao Vašem ukusu ili možete odabrati jela iz naše ponude. Možete izabrati između jela sa roštilja, plata, pizza, testenina i svega ostaloga sa našeg menia. Bez ustručavanja nam se možete javiti i uveriti zašto je toliko ljudi zadovoljno sa našom organizacijom privatnih događaja.

Garantujemo sveže namirnice najfinijih ukusa!

Naše osoblje uvežbano je kako bi vas adekvatno savetovalo pri izboru pravog vina uz odabrano jelo.

logo de gusto

Dostava hrane

Dostavljamo sveže pripremljene obroke od visokokvalitetnih i svežih namirnica na Vaš prag. Vreme dostave je svedeno na minimum.