De GUSTO, Novi Sad
De Gusto, Novi Sad, kafe i restoran

De GUSTO

Caffe Restaurant
“Jedinstveno mesto, prijatnog ambijenta sa pogledom na bulevar, napravljeno po meri savremenog čoveka. Sadrži enterijer koji odiđe jednostavnošću, elegancijom i udobnošću, i prepun skrivenih detalja čini da se naši gosti osećaju prijatno. Vlada ugodna atmosfera kako u unutrašnjem delu restorana tako i u bašti, gde svako može pronaći svoje mesto i uživati i opustiti se posmatrajući prolaznike. Posetite nas!”
Kafe restoran De Gusto smešten je na Bulevaru Oslobođenja, jednom od glavnih saobraćajnih tokova u Novom Sadu. U neposrednoj je blizini glavne autobuske i železničke stanice, tako da moderno uređenom baštom i mirnom atmosferom privlači putnike i prolaznike da svrate i predahnu uz našu bogatu ponudu hrane i pića. Svojim elegantnim enterijerom, dobro osmišljenom ponudom i pristupačnim cenama za kratko vreme je osvojio Novosađane.
Kako bi Vaš užitak bio potpun, brižljivo smo uredili prostor i ispunili ga tradicionalnim građevinskim materijalima poput kamena, drveta i metala, tako da istovremeno odiše nenametljivošću čistih linija i minimalizmom, i ambijentalnom toplinom. Bez obzira da li želite da se odmorite nakon iscrpljujućeg dana i prikupite energiju ili da se opustiti uz kafu i ugodno društvo, možete to učiniti u našem restoranu.

Imajući na umu standarde modernog poslovanja i potrebe naših gostiju, nudimo Vam izbor dnevnih i nedeljnih novina kao i Wi-Fi.
De Gusto, Novi Sad, kafe i restoran
senka
De GUSTO, Novi Sad
Naše osoblje uvežbano je kako bi vas adekvatno savetovalo pri izboru pravog vina uz odabrano jelo.
De GUSTO, Novi Sad
U našoj ponudi nalazi se veliki broj domaćih i internacionalnih specijaliteta. Uz moderno opremljenu kuhinju i profesionalno spremljena jela pružićemo Vam odličnu uslugu i gurmanski užitak. Ukusne pizze, testenine koje sami pravimo po originalnim italijanskim receptima, rižota, mesni specijaliteti, kolači, i sve to po veoma pristupačnim cenama, čeka Vas u restoranu De Gusto.

Hranu možete naručiti na telefon +381 21 633 2202 ili preko sajta DONESI.COM.

Mnogo je razloga da nas posetite. U restoranu će Vas dočekati ljubazno osoblje, koje je edukovano da napravi pravi izbor vina uz odabrano jelo, i tako Vaš boravak u De Gusto učini još prijatnijim.
De GUSTO, Novi Sad
Informacije, rezervacije, dostava:
+381 21 633 2202
Dostava do 23:00 h


Adresa
Bulevar Oslobođenja 48
21000 Novi Sad
Srbija


Otvoreno

Ponedeljak 08:00 - 23:00
Utorak 08:00 - 23:00
Sreda 08:00 - 23:00
Četvrtak 08:00 - 23:00
Petak 08:00 - 23:00
Subota 08:00 - 23:00
Nedelja 09:00 - 23:00
All rights reserved © 2015 De GUSTO, Novi Sad
Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad